Lütfen Bekleyinanalitist
Psikolog Fatma AkayFatma Akay
Psikolog

Kıskançlık Analizi

Kıskançlık hayatınızı ne derece etkiliyor?
Kıskançlık Analizi
loading...
  • Ziyaretçi 29 Mayıs
    guzel test
  • Ziyaretçi 4 Ekim 2018
    Gerçekten mi? Flört edecek, yakınlaşacak, karşı cins ona böyle yaklaşacak ve ben evlilik düşüneceğim, kusura bakmayın da tek gecelik biri olur o zaman, ben tek gecelikle ilişki kurmam.bence bu hatalı bir sonuç. ''Duygusal kıskançlık: Testi, hakkında düşünerek yaptığınız kişi hakkında kıskançlığınızla ilgili ciddi problemleriniz var. Onun başkalarıyla arkadaşça da olsa konuşması, yakınlaşması, flört etmesi ya da karşı cinsin ona bu şekilde yaklaşması sizi güvensiz hissettiriyor, korkutuyor ya da sinirlendiriyor. Üzülüyorsunuz. ''
  • Ziyaretçi 7 Ağustos 2018
    Güzel olmuş
  • Ziyaretçi 23 Temmuz 2018
    muhteşem ilişkimm ve ben aynen
  • Ziyaretçi 15 Mart 2018
    ÇOK FAYDALI TEST
  • Ziyaretçi 25 Temmuz 2017
    Bu sorular için Diğer diye bir şık konmalıydı. Serbest saldırgan cevaplar verebilmeliydik
  • Ziyaretçi 2 Mayıs 2017
    Özellikle duygusal kıskançlıktaki tespitler çok doğru bir tek doktora görünme kısmı hariç sen olsan yediricen mi acaba ha çook merak ediyorum da
  • Ziyaretçi 13 Nisan 2017
    Düşündüğüm şahıs hakkında yapmasaydım normal bir sonuç çıkardı,bu durumlar biraz da karşımızdaki insana bağlı sanırım,simdi bir de onun yaptıklarıyla çözeceğim :)
  • Ziyaretçi 27 Mart 2017
    işte ben buyum
  • Ziyaretçi 24 Mart 2017
    Kıskancım Yalan Yok O Sadece Benim Olmalı Arkadaş Konusunda Bu Geçerli benim Olan Benimdir Paylaşmam Beklenemez
  • Ziyaretçi 12 Aralık 2016
    Çok doğru ama kıskandıran kişi eşim olaylar tepkisel
  • Ziyaretçi 9 Kasım 2016
    Analiziniz gercekten bilimsel.sonuclar beni gosteriyo:)
  • Ziyaretçi 22 Ekim 2016
    Cok kiskanc oldugum cikti ve dogru cok kiskancim asiri derecede :)):D
  • Ziyaretçi 28 Eylül 2016
    oha çok iyi bire bir anlattı olayı
  • Ziyaretçi 25 Eylül 2016
    İyi bir analizi memnum kaldim ne yapabilir kıskanca bir insanım elimde değil sevdiğimi kıskanıyorum onun başkasıyla konuşmasına dayanamıyorum bu yüzden sürekli kavga ediyoruz bana sürekli kiziyor neden böyle le davranıyorsunuz diye bağırıyor bana sürekli dayanamıyorum artık inşallah duzelicem
28567 kişi bu analize katıldı.
Ortalama Not:
75
(724)
724
E-Bülten aboneliği
Yeniliklerden ilk siz haberdar olun!
Google+