Lütfen Bekleyinanalitist
Psikolog Selma AydınSelma Aydın
Psikolog

Mesleki Olgunluk Testi

Meslek seçmek için gerçekten hazır mısın?
Mesleki Olgunluk Testi
loading...
  • Ziyaretçi 11 Ağustos 2018
    Bunlar bildiğimiz şeyler açıkçası pek yardımcı olmadi
  • Ziyaretçi 9 Ağustos 2018
    ven bunu meslek testi sandım ama olsun
  • Ziyaretçi 30 Temmuz 2018
    Keşke biri bana destek olsa
  • Ziyaretçi 21 Haziran 2018
    Seçim yapmama yardımcı oldu.
  • Ziyaretçi 20 Haziran 2018
    Analiz doğru ama ben bunu zaten biliyorum. Bana gereken bir çözüm yolu. Napmam gerektiğine yardım edersiniz diye bu testi çözmüştüm ama siz olanı söylemekten başka bir şey yapmamışsınız.
  • Ziyaretçi 11 Haziran 2018
    ben neleri yapabildiğimi yapamadığımı bilmiyorum, kendimi tanımıyorum desem daha doğru. Neleri sevdiğimi nasıl anlayabilirim?
  • Ziyaretçi 7 Haziran 2018
    La seçme konusunda öyle karasizimki test bile hangi meslegi secmem gerektigini çözemedi
  • Ziyaretçi 4 Haziran 2018
    İyi bir site olduğunu düşünüyorum. Ben henüz 6. sınıfı yeni yeni bitiriyorum. Biliyorsunuz, sınav sistemi değişti; giren tanıdıklarımın çoğu sınavın zor olduğunu söyledi. Ben seneye yedi oluyorum.. Biliyorum ki yedinci sınıfı çalışarak geçireceğim. Kendimi çok zorlayacağım. Ben mesleğimi şimdiden belirlemek, liseyi ona göre okumak istiyorum. Ben meslek seçimimi nasıl yapmalıyım? Neleri dikkate almalıyım?
  • Ziyaretçi 18 Mayıs 2018
    cok güzel sorular
  • Ziyaretçi 10 Mayıs 2018
    Tamam da yeteneklerini nasıl keşfedeceğim sorun orda işte
  • Ziyaretçi 10 Mayıs 2018
    Sizde karar verme konusunda güçlük çeken kişilere karşı daha yardımcı olabilirsiniz. Bu konu hakkındaki bilgilerinizi ve donelerinizi arttırmalısınız
  • Ziyaretçi 27 Nisan 2018
    Şunu açıklamalısın yeteneğimi nasıl keşfedicem
  • Ziyaretçi 22 Nisan 2018
    ben pek böyle düşünmüyorum bence testte bir sıkıntı var
  • Ziyaretçi 31 Mart 2018
    Çok açıklayıcı değil ama güzel bir program mış
  • Ziyaretçi 26 Mart 2018
    Güzel bir amaçla hazırlanmış bir analiz lakin benim zaten bildiğim şeyleri sonuç olarak göstermesi, beni pek mutlu etmedi..
92650 kişi bu analize katıldı.
Ortalama Not:
65
(3437)
3437
E-Bülten aboneliği
Yeniliklerden ilk siz haberdar olun!
Google+